Вести

Скопје Услуги

Состојба на Патиштата

Состојба на Патиштата, Вторник, 23.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Поради случена сообраќајна ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Понеделник, 22.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Петок, 19.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на ...

Read More »

Главни Вести