Вести

Скопје Услуги

Состојба на Патиштата

Состојба на Патишта, Петок, 07.12.2018

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи на магистралниот ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 06.12.2018

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по претежно суви коловози. Регионалниот пат Р-2332 ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Среда, 05.12.2018

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по наместа влажни коловози. Регионалниот пат Р-2332 ...

Read More »

Главни Вести